sl12024

U Općoj bolnici „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ 26 doktora je započelo svoj specijalizantski staž, a srdačnu dobrodošlicu im je poželio prof. dr. Ismet Gavrankapetanović, direktor ove zdravstvene ustanove. Pored ostalog ih je zamolio da predano uče i budu humani i posvećeni bolesnicima .

Mlade ljekare je uz dobrodošlicu pozdravio i predsjednik Upravnog odbora Opće bolnice prim. dr. Sead Željo, naglasivši da će u ovoj ustanovi imati odlične učitelje i mentore, te da je čast biti savremenik stručnjaku kakav je aktuelni direktor prof. Ismet Gavrankapetanović.

Današnju svečanost uveličali su i predsjednik i članovi Sindikata doktora i stomatologa Kantona Sarajevo prim.dr. Izet Hočko, dr.Behka Durak, dr. Amina Krupalija, dr. Amir Ćehajić, te pomoćnica direktora za medicinska pitanja prim. dr. Marina Juroš- Zovko i prof. dr. Azra Husić-Selimović, šefica Odjeljenja za nauku i nastavu . Mladim kolegama poželjeli su sve najbolje iskazavši zadovoljstvo što su izabrali da ostanu u svojoj državi i daju doprinos razvoju zdravstva , a jačanjem zdravstva jačamo i našu BiH.

sl22024

Našim specijalizantima na kraju smo poželjeli da sa svojim mentorima uspješno savladaju sva potrebna znanja i postanu izvrsni specijalisti na korist svim pacijentima .

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI