Ezina Zina Sejfić
08.04.1966. – 17.10. 2020.

Ezina Sejfic

Uposlenici Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah Nakaš“ na današnjoj komemoraciji upriličenoj u ovoj zdravstvenoj ustanovi oprostili su se od Ezine Zine Sejfić, dugogodišnje odgovorne medicinske sestre Odsjeka za opću internu medicinu i gastroenterologiju.
Njen nekadašnji šef i donedavno uposlenik Opće bolnice prim. dr. Dragan Stevanović, govorio je na komemoraciji o dugom poslovnom i privatnom prijateljstvu sa preminulom medicinskom sestrom.
-Ezina Sejfić, je od 10. 03.1987. godine radila u ovoj Ustanovi a zajedno smo radili više od 30 godina. Upoznao sam je kao mladu medicinsku sestru kada sam došao na specijalizaciju u tadašnju Vojnu bolnicu i od tada traje neprekidno naše prijateljstvo. Ezina je bila dobra, vrijedna i marljiva osoba, pošten, iskren i divan saradnik i vrhunski profesionalac. Učila je od najboljih i prenijela svoje znanje na mlađe kolege. Bila je suosjećajna prema bolesnicima, iskreni prijatelj, beskrajno odana Općoj bolnici- rekao je pored ostalog ovom prilikom dr. Stevanović.
Nedostajat će nam tiha i nenametljiva Zina, a najviše svojoj porodici, kojoj upućujemo iskrenu sućut.

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI