Lino 2

Predstavnici Podravke i maskota medvjedić Lino danas su posjetili Odjeljenje pedijatrije u Općoj bolnici „Prim.dr. Abdulah Nakaš“ Sarajevo, u okviru obilaska zdravstvenih ustanova u BiH. Mališanima su podijelili prigodne poklone uz želje za brzi oporavak i da predstojeće praznike dočekaju zdravi i čili. Ipak, najviše dječijeg oduševljenja i radosti je izazvao medvjedić Lino koji je djeci uručio poklon kalendare i pregršt zagrljaja.
Lino 3
Dr. Jasmina Šlaku, šefica Odjeljena pedijatrije se zahvalila gostima na posjeti, ugodnom druženju i poklonima, koji su razveselili djecu .Jedan od poklona je kućica za igru, koja je upotpunila bajkoviti ambijent pedijatrije, koji je posebno pažljivo osmišljen, kako bi liječenje i boravak djece u bolnici prošao što vedrije i lakše.
„Podravka će i dalje pružati podršku svoj djeci u što većem broju lokalnih zajednica, kako kroz pažljivo pripremljene proizvode, tako i kroz ovakva i slična druženja“, istakla je Dragana Češljić, koordinatorica marketinga Podravke u BiH.