SkolaAne2023

Treća Škola akušerske anestezije planirano je da se održi od 5. do 9. juna 2023. godine, u prostorijama Opće bolnice “Prim.dr. Abdulah Nakaš” Sarajevo.

Voditelj ove iznimno važne i sveobuhvatne edukacije će bit eminentni profesor Laurent A. Bollag, međunarodno priznat stručnjak u oblasti akušerske anestezije.
Škola će tokom pet intenzivnih dana obuhvatiti najnovija dostignuća i smjernice u akušerskoj anesteziji, pružajući učesnicima priliku za usvajanje novih vještina i znanja. Bit će održane brojne interaktivne radionice, predavanja i rasprave koje će omogućiti proširivanje i razumijevanje o složenim aspektima akušerske anestezije.
Pozivamo vas da nam se pridružite na ovoj prestižnoj školi akušerske anestezije kako bismo unaprijedili svoje znanje, razmijenili iskustva i implementirali primjere dobre kliničke prakse u akušerskoj anesteziji/analgeziji.
Opća bolnica “Prim.dr. Abdulah Nakaš" nudi izuzetne uslove za održavanje ove škole, sa modernim prostorijama i opremom koja zadovoljava najviše standarde.

Registracija za školu je otvorena i možete se prijaviti preko linka

Za sve potrebne informacije dostupan Vam je naš email Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Veselimo se vašem dolasku u Treću školu opstetričke anestezije i vjerujemo da će to biti izuzetno korisno i inspirativno iskustvo za sve nas.

S poštovanjem,


Organizatori: Odjeljenje za anesteziju i intenzivnu terapiju; Odjeljenje za ginekologiju i akušerstvo; Opća bolnica prim. dr. Abdulah Nakaš” Sarajevo, Kybele

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI