U posljednja 72 sata na hospitalizaciju u Opću bolnicu „ Prim. dr. Abdulah Nakaš“ Sarajevo primljena su 63 pacijenta, a 55 je otpušteno iz ustanove.
Na Urgentnom centru opservirano je 226 pacijenata, od kojih je 19 primljeno na bolničko liječenje. Pored ostalog, u ovom periodu na Kabinetu za ortopediju je bio 81 pregled, Kabinetu za opću hirurgiju 54, a 47 na Kabinetu za opću internu medicinu.U prethodna tri dana u Općoj bolnici je rođeno 12 beba , a u operacionim salama je urađeno 13 operacija.Istovremeno na bolnički e-mail stižu pohvale na rad osoblja Opće bolnice. Jednu od njih prenosimo u nastavku, bez korekcija.

0 1498022870

Poštovani,


ovim putem bi htjela da pohvalim rad Vaše Ambulante za opću i abdominalnu hirurgiju. Svaki dolazak je bio pozitivno iskustvo, a posebno od kada ste uveli zakazivanje pregleda putem e-Uputnice. Samim tim je skraćeno čekanje, što je bitno, pogotovo kada ste u radnom odnosu. Na ovaj način se i nervozno ponašanje ponekog pacijenta smanjilo.
Što se tiče odnosa osoblja prema pacijentima, tj. meni, bez ikakvog poznanstva, potpuno sam zadovoljna. Ljubaznost i profesionalnost je na svjetskom nivou. Također, osoblje i na Odjeljenju hirurgije, Odsjek za opću hirurgiju, zaslužuje sve pohvale za svoj rad.Posebno zahvaljujem doktoru Bećiragiću koji me je operisao. Doktora sam također upoznala prilikom prvog pregleda u Ambulanti.Njegov odnos prema pacijentu je za svaku pohvalu.
I dalje Vam želim puno uspjeha i nastavite tako.

Srdačni pozdravi,
Anja Mastilović

Misija i vizija

Misija

JU OBS

AKREDITACIJA AKAZ 2024 200

CERTIFIKAT AKAZ 2024 200

Nove usluge

 0000 OBS naslovna

kabineti kardio pulmo

 

AKAZ WEB 2014

PRIJAVITE KORUPCIJU

STOP KORUPCIJI

KURS ANESTEZIJE

Plakat SAF XVI